2021. gada jauna taftu etiķešu iespiedmašīna

taftu etiķešu iespiedmašīnas, taftu etiķešu iespiedmašīnas ...

taftu etiķešu iespiedmašīnas, taftu etiķešu iespiedmašīnas…

··· Zemas cenas tekstilmateriāla tafta Lietota rotējoša etiķešu drukāšanas iekārta Tekstilizstrādājumu etiķešu iespiedmašīnas ieviešana: apaļas pudeles uzlīmes līdz 1550 taftu etiķešu drukāšanas iekārtu produktiem piegādātāji piedāvā pārdot vietnē Alibaba.com, no kuras fleksogrāfiskie printeri veido 16%, apģērbs etiķetes…

Taffeta & Sartin Printing Machine | RK | Garment Label... - YouTube

Tafta un Sartīna iespiedmašīna | RK | Apģērba etiķete… - YouTube

JR-1531 Flexo etiķešu iespiedmašīna poliestera satīnam, kokvilnas lentei un neilona taftai. Jukebox druka. • 776 тыс. просмотров 11 месяцев назад. Rotācijas etiķešu drukas iekārta. šrišša.

Taftu drukas iekārta - taftu drukas iekārta ... - ecplaza.net

Taftu drukas iekārta - taftu drukas iekārta… - ecplaza.net

Elastīgo etiķešu drukas iekārta var nodrošināt etiķetes attēlu ar spēcīgu mazgāšanas izturību. Šīs sērijas drukas mehānisms ir tāds, ka tinte būs shazhou tekstilizstrādājumi, kas izgatavoti no viskozes rūpnīcas, kas specializējas drukāšanā un krāsošanā 34 gadus. Galvenie produkti ir viskozes čellijs, viskozes seržs, fu chun tafts, kokvilna…

Apģērba tafta šartīna iespiedmašīna - karstās folijas štancēšanas ...

Apģērba tafta šartīna iespiedmašīna - karstās folijas štancēšana…

Apģērba lentu etiķešu iespiedmašīna. Tikai jauns. Mūsu dārgie klienti no mums var izmantot vislabākās kvalitātes štancēšanas reljefa griešanas mašīnu. Piedāvāto produktu klāstu precīzi izstrādā ekspertu komanda, izmantojot augstas kvalitātes izejvielas un modernas tehnoloģijas.

Flexo etiķešu drukas iekārta 2+1-CAIYU PRINTING FACILITIES ...

Flexo uzlīmju drukas iekārta 2+1-CAIYU IESPIEŠANAS IEKĀRTAS…

Flexo uzlīmju drukas iekārta 2+1. Kategorija: Tekstila mašīnas. Mašīnas, kas darbojas tintes procesā, vienmērīgi tiks izkliedētas uz aniloksa veltņiem, pēc tam tiks pārvietotas uz cenu noteikšanas cilindru. Pēc tam elastīgā fotopolimēra plāksne savāks tinti un nospiedīs tieši uz materiāla virsmas ...

Ķīnas taftu drukāšanas etiķete, taftu drukāšanas etiķešu vairumtirdzniecība ...

Ķīnas taftu drukāšanas etiķete, taftu drukāšanas etiķešu vairumtirdzniecība…

Ķīna Taftu drukāšanas etiķešu ražotāji-vairumtirdzniecība 2020 augstas kvalitātes taftu drukāšanas etiķešu produkti par labāko cenu no sertificētiem ķīniešu etiķešu vairumtirgotājiem, etiķešu materiālu ražotājiem, piegādātājiem un ražotnes vietnē Made-in-China.com.

179 Labākā etiķešu drukas iekārta - MK PRINTECS MACHINERY.

179 Labākā etiķešu drukas iekārta - MK PRINTECS MACHINERY.

Lietotu etiķešu drukas mašīnu piegādātājs Indijā - MK PRINTECS MACHINERY. +91 9842985143 un 7200729855. UZLĪMES MARĶĒJUMA IESPIEDZĒJU PIEGĀDĀTĀJI INDIJĀ / MK PRINTECS MACHINERY- Mob +91 9842985143- YouTube.

Vispārīga informācija | PLMA | Privātā zīmola pasaule

Vispārīga informācija | PLMA | Privātā zīmola pasaule

PLMA 2021. gada starptautiskā tirdzniecības izstāde “World of Private Label” notiks izstāžu centrā RAI Amsterdamā, Nīderlandē, un tajā tiks prezentēti vairāk nekā 2000 izstādes uzņēmumu, tostarp gandrīz 50 valsts un reģionālie paviljoni.

Drukājami 3D modeļi “Jaunais gads 2021” - yegi

1920. gada “jaunā 2021. gada” 3D modeļi. Katru dienu jauni 3D modeļi no visas pasaules. Jūsu meklētais “jaunais gads 2021. gads” - 1 920 izdrukājami 3D modeļi Vienkārši noklikšķiniet uz ikonām, lejupielādējiet failu (-us) un izdrukājiet tos savā 3D printerī

Uzlīmju drukas iekārta - 51 fotoattēls - Biznesa piederumu pakalpojums

Uzlīmju drukas iekārta - 51 fotoattēls - Biznesa piederumu pakalpojums

Etiķetes drukas iekārta, vektors. 193 patīk. Visā pasaulē piegādā lietotas etiķešu drukāšanas, iepakošanas un pārveidošanas iekārtas par konkurētspējīgām cenām. Izveidot jaunu kontu. Ne tagad. Etiķetes drukas iekārta. Biznesa preču pakalpojums.

Automātiska apaļas pudeles marķēšanas mašīna ar datuma iespiedmašīnu.

Automātiska apaļas pudeles marķēšanas mašīna ar datuma iespiedmašīnu.

Iespiestajā materiālā ietilpst plastmasas plēve, dažāda veida laminēta plēve, alumīnija / plastmasas plēve, papīrs, papīra / plastmasas loksne, āda, plastmasas izstrādājumi utt. Galvenie tehnoloģiskie parametri: ātrums 10–260 reizes / min, ātruma bezpakāpju pielāgošana Drukas laukums Viena līnija: maks. .

Laipni lūdzam MK Printecs mašīnā, etiķešu drukāšanas mašīnā ...

Laipni lūdzam MK Printecs mašīnā, etiķešu drukāšanas mašīnā…

Etiķešu drukāšanas mašīnu piegādātāji, ruļļu veidlapas Etiķetes iespiedmašīnu piegādātāji, Flexo Rotary Mēs importējam šo mašīnu no ārzemēm un pārdodam labā stāvoklī, piemēram, jaunu zīmola mašīnu. MK PRINTECS MACHINERY labi pārzina drukas iekārtas, un mums ir pieredze vairāk nekā 2…

photos.google.com

photos.google.com

Apmeklējiet jauno Google fotoattēlu vietni.

N zīme satīna lentes tafta iespiedmašīna ziediem ... - AliExpress

N zīmes satīna lentes taftu iespiedmašīna ziediem… - AliExpress

Lēti printeri, pērciet kvalitatīvu datoru un biroju tieši no Ķīnas Piegādātāji: N zīmes satīna lentes taftu iespiedmašīna ziedu veikalam, izmantojot taftu digitālo printeri Izbaudiet bezmaksas piegādi visā pasaulē! Ierobežota laika izpārdošana - viegla atgriešanās.

3d Автоматический Настенный Принтер-китайская Настенная Ручка

3d Автоматический Настенный Принтер-китайская Настенная Ручка

Ķīniešu Wallpen. Vertikālā druka, sienas printera iekārta.

Kas ir tafta audums? Kā tiek gatavota tafta un ... - Meistarklase

Kas ir tafta audums? Kā tiek gatavota tafta un… - Meistarklase

Ar velku apdrukāts tafts. Šim zīda tafta tipam pirms aušanas ir uzdrukāti velku diegi, kas rada dažādu krāsu pasteļtoņu rakstu. Tas bija ļoti populārs Francijā astoņpadsmitajā gadsimtā.

AVT | Uzlabotā redzes tehnoloģija - mašīnu redzes pārbaudes sistēmas

AVT | Uzlabotā redzes tehnoloģija - mašīnu redzes pārbaudes sistēmas

5 SEPT ETIQUETTE Ar AVT drukas pārbaudes sistēmām sasniedz kopējo etiķešu drukāšanas precizitāti. AVT ir pasaules līderis jaunāko mašīnu redzes sistēmu izmantošanā drukāšanas un pārveidošanas procesos. AVT drukas pārbaudes risinājumi nodrošina progresīvu procesu kontroli, kvalitāti…

Uzlīmju drukas iekārta, ofseta drukas mašīna pārdošanai, ZONTEN ...

Uzlīmju drukas iekārta, ofseta iespiedmašīna, ZONTEN…

Zhongte ir profesionāls etiķešu drukāšanas iekārtu ražotājs, kas specializējas ofseta drukas mašīnas, augstspiedes etiķešu drukāšanas izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā. Mēs galvenokārt piedāvājam ofseta drukas mašīnu, augstspiediena etiķešu drukāšanas mašīnu, elastīgo drukas mašīnu, griešanas mašīnu utt.

Pressdepo - pārdošana lietotu drukas iekārtu un iespiedmašīnu.

Pressdepo - pārdošana lietotu drukas iekārtu un iespiedmašīnu.

Pirkt un pārdot Lietotas drukas iekārtas Marketplace. Lietotas ofseta un digitālās drukas iekārtas. Pirkt un pārdot drukas iekārtas-lietotu grafisko iekārtu pārdošana visā pasaulē. 6699 lietotas mašīnas tiešsaistē jau šodien. Jūs neesat reģistrējies.

Printful: On-Demand Print & Embroidery Fulfillment and Warehousing...

Drukāts: Drukas un izšuvumu pēc pieprasījuma izpilde un uzglabāšana…

Izveidojiet un pārdodiet savus pielāgotos dizaina produktus tiešsaistē, izmantojot drukas piegādi pēc pieprasījuma. Reģistrējieties bez maksas un sāciet pārdot pielāgotu produktu ar savu zīmolu bez inventāra.

Etiķešu iespiedmašīnu pircēji, pirkšanas pirkumi, etiķešu drukāšana ...

Etiķešu iespiedmašīnu pircēji, pirkšanas pirkumi, etiķešu drukāšana ...

Mēs rūpējamies par etiķešu drukas mašīnu. Pls sniedz mums detalizētu informāciju par šo mašīnu un kā cena? mašīna, rotējoša griešanas mašīna

Etiķešu drukas iekārta - Stock Photo © uatp12 #36944617

Etiķešu drukas iekārta - Stock Photo © uatp12 #36944617

Fotoattēlu “Etiķetes drukas iekārta” var izmantot personiskiem un komerciāliem mērķiem saskaņā ar iegādāto bez autoratlīdzības licences nosacījumiem. Attēls ir pieejams lejupielādei augstas izšķirtspējas kvalitātē līdz 3000 × 2000.

FABTECH 2021 - Čikāga

FABTECH 2021 - Čikāga

Jauns mēnesis! Reģistrācija tiks atvērta 2021. gadā. 2021. gada aicinājums runātājiem ir atvērts. Dalieties savās zināšanās par tehnoloģiskajiem sasniegumiem un radošajām koncepcijām ar konferences apmeklētājiem.

Drudge Report 2021. gads

Drudge Report 2021. gads

Zobi izkrīt jauns simptoms… Masku spītība joprojām ir spēcīga Lielajā debesīs ... Tūkstošiem sportistu saņem testus, medmāsas brīnās: Kādas valsts nacionālais apskats NBC ziņas jaunā republika Ņujorka NY dienas ziņas NY ziņa NY laiki NY laiki vads Ņujorka newsmax ok!

Lejupielādējiet izdrukājamus kalendārus 2021. gadam

Lejupielādējiet izdrukājamus kalendārus 2021. gadam

Lejupielādējiet visu veidu 2021. un 2022. gada PDF kalendārus. Katru gadu, mēnesi, ainavu, portretu, divus mēnešus uz lapas un daudz ko citu. Pat izveidojiet savu. Lejupielādēt 2021. gada izdrukājamos kalendārus print-a-calendar.com. < 2020 2022 >.

Etiķešu drukāšanas pakalpojumi | Pielāgots drukāts iepakojums | Elastīgs ...

Etiķešu drukāšanas pakalpojumi | Pielāgots drukāts iepakojums | Elastīgs…

Sunlea nodrošina etiķešu drukāšanas pakalpojumus. Mēs varam izgatavot pielāgotu drukātu iepakojumu. Mēs esam elastīgi iepakojuma ražotāji. Sunlea etiķešu drukāšana Pēc vairāk nekā 40 gadu ilgas darbības etiķešu drukāšanas biznesā un apkalpojusi tūkstošiem klientu.

Poligrāfija - VĒSTURE

Poligrāfija - VĒSTURE

Drukātava ir iekārta, kas ļauj masveidā ražot vienotu iespieddarbu, galvenokārt tekstu grāmatu, brošūru un laikrakstu veidā.

Reģistrējieties, lai priekšskatītu kolekcijas, organizētu savu apmeklējumu, sazinātos ar ...

Reģistrējieties, lai priekšskatītu kolekcijas, organizētu savu apmeklējumu, sazinātos ar…

Pitti Immagine organizē salonu un pat starptautiskus dzīvesveida iestatījumus, ievērojot dzīvesveidu, iepazīstinot ar prezentāciju un ražojot produktus, kā arī novatoriskus jaunumus.

Lokšņu etiķešu drukāšana - Intec Printing Solutions Ltd

Lokšņu etiķešu drukāšana - Intec Printing Solutions Ltd

Lokšņu padeves etiķešu druka. Uzlīmes no ruļļa uz rulli griešana un apdare. Drukājiet uz dažādiem apdrukājamo materiālu substrātiem, ieskaitot papīru, kartonu, plēvi, spīdumu, sintētiskos materiālus, poliestera substrātus, magnētiskos un daudz ko citu!